| Velkommen til vores smykkeunivers | Fri fragt ved køb over 399 kr. | Leveringstid 1-3 hverdage |

Far og datter-projekt

Bag virksomheden findes far og datter, Michael og Amalie Lassen.
Det var en passion for guldsmedehåndværket og en fælles drivkraft for iværksætteri, som i år 2020 blev startskuddet til det fælles projekt, der sidenhen er blevet til smykkebrandet Lassens Jewelry.

Visonen er at skabe et smykkebrand med fokus på ansvarlighed og bæredygtighed.
Vi er en af de første og eneste, der har egen større smykkeproduktion i Danmark, hvor der arbejdes med bæredygtige, dansk-udvundende ædelmetaller.

Vores vision

Lassens Jewelry er et dansk smykkebrand af far og datter, Michael og Amalie Lassen. 
Vores vision er at skabe et brand med danskproducerede kvalitetssmykker af bæredygtige ædelmetaller.

 

Produktion

Vi er en af de få, der har egen større smykkeproduktion i Danmark, hvor der arbejdes med bæredygtige ædelmetaller. 
Det er betydeligt mere bekosteligt end i udlandet, men på den måde har vi fuld kontrol over kvalitetsniveau og produktion.

Det betyder desuden, at vores smykker ikke skal fragtes tusindevis af kilometer. Det giver en hurtigere leveringstid, en højere grad af fleksibilitet, samtidig med at det skåner vores dyrebare klima.

Det er din garanti for smykker produceret under ordentlige og bæredygtige forhold.

Vi handler udelukkende ved danske leverandører, så alt fra vores emballage og smykkeræsker til vores ædelmetaller og værktøj er handlet ved danske virksomheder. 

 

Bæredygtighed

Vores kommende kollektioner fra vores egenproduktion bliver udelukkende produceret med sølv- og guldgranulat fra Nordic Urban Mining.

Den naturlige forekomst af ædelmetaller, er tæt på ikke-eksisterende i Danmark, men slaggene ved de danske forbrændingsanlæg indeholder større mængder af sølv, der på forskellig vis ender i vores husholdningsaffald. Mængden af guld er dog stadig mere begrænset, så smykker produceret i guld fra Nordic Urban Mining er af mere eksklusiv karakter, og tilbydes alene i vores exclusive-kollektion. 

Indtil fornyligt forsvandt de dyrebare ædelmetaller i vores genbrugskredsløb, ofte som produkt i vejbelægninger, men nu genudvindes de for at blive finsorteret og raffineret, hvorefter vi ved Lassens Jewelry producerer danske bæredygtige smykker af det, som ellers ville være gået tabt.

Vores smykker i Nordic Urban Mining vil være mærket med et særligt lødighedsstempel, der er anerkendt og registreret af Dansk Ædelmetalkontrol, ligesom det vil fremgå af produktbeskrivelsen.

Vores smykkeæsker er produceret i Danmark og er FSC-mærket for bæredygtigt træ.  

 

Vores historie

Michael Lassen er udlært tømrer, så håndelaget har fuldt ham hele livet. Han har drevet selvstændig virksomhed gennem mere end 30 år.

Han har altid været fascineret af det traditionelle guldsmedehåndværk samt arbejdet med ædelmetaller, og i år 2020 begyndte han og datteren, Amalie, at gå på kurser for at lære grundteknikkerne.

Det var ikke uvant for dem, da de gennem Amalies barndom og tidlige voksenliv har været fælles om utallige kreative projekter, og tilbragt mange timer sammen på Michaels værksted.  

Amalie Lassen studerer jura ved Aarhus Universitet, men når hun ikke sidder med hovedet i bøgerne, fordyber hun sig i smykker. Hun er, som sin far, fascineret af håndværket og arbejdet med ædelmetallet som materiale.

Hun beskæftiger sig samtidig med det administrative arbejde i virksomheden.