| Velkommen til vores smykkeunivers | Fri fragt ved køb over 399 kr. | Leveringstid 1-3 hverdage |

Handelsbetingelser

Lassens Jewelry
Møllegade 32
8000 Aarhus
+45 26 11 79 13
support@lassensjewelry.dk
CVR.nr: 41915587

 

Betaling

Alle beløb der fremgår på hjemmesiden er inklusiv moms og eksklusiv leveringsomkostninger.

Lassens Jewelry tager imod online betalinger med; Dankort, Visa/Dankort, Visa, Mobilepay Online. Vi pålægger ikke dit køb nogle former for transaktionsgebyr.

Betalingen af ordren bliver først trukket fra din konto, når varen afsendes medmindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre.

Lassens Jewelry benytter en sikker betalingsserver, der krypterer alle oplysninger, hvilket betyder, at forbindelsen er helt sikker.

 

Levering

Leveringstiden for din ordre, der skal leveres indenfor Danmark er normalt 1-3 hverdage. Ved bestilling i weekend og helligdage afsendes varen førstkommende hverdag.

Ved bestilling på hverdage inden kl. 12.00 bliver varen afsendt samme dag. 

Skulle der i særlige tilfælde være forlænget leveringstid, giver vi dig besked herom ved mail. 

Alle vores varer leveres med GLS, DAO eller PostNord, afhængig af valgt leverandør ved bestilling. 

 

Retur og fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt på vores webshop. 

Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager din ordre. Eventuelle returneringsomkostninger afholder du selv, ligesom valg af transportør er dit eget.

Fortrydelse skal meldes til os senest 14 dage efter købet, og fra fortrydelsen skal ordren være os i hænde senest 14 dage efter, at du har informeret om dit brug af fortrydelsesretten.

Meddelelsen skal gives pr. mail på support@lassensjewelry.dk, hvor du tydeligt skal oplyse om, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret.

Det er op til Lassens Jewelry at vurdere varens stand. Hvis varen er prøvet udover, hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og funktion, betragtes den som brugt og af forringet værdi. Det betyder, at du ved fortrydelse af købet vil få en mindre del eller intet af købsbeløbet retur.

 

Reklamationsret

I henhold til den danske købelov gives der 2 års reklamationsret på produkter. Reklamation gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation.

Reklamation skal meddeles til Lassens Jewelry i rimelig tid efter varens modtagelse. Her anses en måned som rimeligt tid, medmindre andet er aftalt.

Reklamationen gælder ikke ved fejl eller skader, der skyldes forkert betjening af produktet.

Lassens Jewelry dækker returneringsomkostningerne i rimeligt omfang. Vi modtager ikke pakker sendt på efterkrav.

 

Reklamationer sendes til:

Lassens Jewelry
Møllegade 32
8000 Aarhus C

 

Persondatapolitik

Når du køber en varer og selv videregiver oplysningerne, modtager vi kundedata. Som dataansvarlig behandler vi dine personoplysninger sikkert og fortroligt. Dine personoplysninger bliver kun anvendt og opbevaret til de formål, de er samlet ind til.

Vi anvender tredjeparter til behandling af nogle af vores oplysninger blandt andet i vores fragthåndtering, som ikke er udviklet af Lassens Jewelry. Vi har indgået databehandleraftaler med vores partnere som garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af personoplysninger.

 

Klagemuligheder

Du kan sende en mail til support@lassensjewelry.dk, hvis du vil i kontakt med os, har spørgsmål eller vil indgive en klage. Vi bestræber os på at svare inden for 2-3 hverdage.

 

Ønsker du at klage over et produkt købt på vores webshop, kan der sendes klage til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning

Carl Jacobsens Vej 35

2500 Valby

Link: www.forbrug.dk

 

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klage-platform: http://ec.europa.eu/consumers/odr/.